Wil je werken aan mooie diverse projecten?

Kom dan werken bij Schilder Den Bosch!

Vacature Allround schilder

Als allround schilder bij Schilder Den Bosch ben jij de sleutel tot strak afgewerkt schilderwerk. Schuren, schilderen, behangen, glas zetten – jouw vaardigheden zijn veelzijdig en je hebt aantoonbare ervaring in het vak. Representativiteit en klantgerichtheid zijn vanzelfsprekend voor jou. Met een geldig rijbewijs en beschikbaarheid voor 37,5 uur per week ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging.

Jouw Rol

Is het tijd om de binnenkant van je pand op te frissen? Bij Schildersbedrijf Den Bosch begrijpen we dat de juiste afwerking en aandacht voor detail het verschil maken. Onze binnenschilders zijn er klaar voor om jouw woonruimte, kantooromgeving of trappenhuis te transformeren met vakmanschap en toewijding. Of je nu een warme, huiselijke sfeer in je woonruimte wilt, een professionele uitstraling in je kantooromgeving zoekt, of een eigentijdse look voor je trappenhuis voor ogen hebt, wij brengen jouw ideeën tot leven. Ontdek vandaag nog wat wij voor jouw pand kunnen betekenen!

Wat Bieden Wij:

  • Een plezierige werksfeer 
  • Volop mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling door trainingen/opleidingen.
  • 25 vakantiedagen (bij een werkweek van 37,5 uur).
  • Conforme beloning volgens de schilders cao.

Jouw Uitdaging:

Bij Schilder Den Bosch heb je afwisseling en variatie in projecten. Of je nu samenwerkt met een collega of volledig zelfstandig een opdracht uitvoert, je bent ons visitekaartje. Naast vaktechnische kennis zijn communicatieve vaardigheden essentieel. Ben jij het visitekaartje dat wij zoeken? Spreekt deze uitdaging je aan? Neem dan contact met ons op en stuur je motivatie met CV naar info@schilderdenbosch.nl.